Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصاد آنلاین- آوا فلاح؛ محله نواب در سمت جنوب غربی تهران واقع شده و یکی از محله‌های شلوغ و پرتردد شهر محسوب می شود. نواب از طرف شمال با خیابان آزادی، از شرق با بزرگراه نواب صفوی، از جنوب با خیابان کمیل و از سمت غرب با یادگار امام همسایگی دارد. این منطقه در ابتدا زمین‌های کشاورزی وسیعی داشته که به مرور زمان تغییر کاربری دادند و به خانه و آپارتمان های چندین طبقه تبدیل شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای اجاره یک واحد آپارتمان ۶۶ متری در نواب به ۱۰۰ میلون تومان ودیعه و اجاره بهای ماهانه ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان نیاز دارید.

یک واحد آپارتمان در نواب با متراژ ۷۵ متر به ۱۲۰ میلیون تومان ودیعه و اجاره بهای ۴ میلیون و ۳۰۰ میلیون تومان نیاز دارد.

یک واحد آپارتمان ۴۱ متری در نواب ساخت ۱۳۸۸ با ۸۰ میلیون تومان ودیعه و اجاره بهای ۹۰۰ هزار تومان در دسترس مستاجران قرار می گیرد.


 

این مطلب برایم مفید است بلی ۰ نفر این پست را پسندیده اند لینک کوتاه لینک کپی شد بزرگراه تغییر کاربری زمین غلامحسین کرباسچی کشاورزی قیمت اجاره بها اجاره بها در تهران قیمت مسکن محله نواب اخبار مرتبط جزییات فاز جدید آزاد سازی حریم رودخانه کرج با دستور محسنی اژه‌ ای فرونشست زمین بیخ گوش اتوبان آزادگان گره متروی پرند باز شد فرود اضطراری هواپیما در کرمان انتساب اموال روستاییان به خان‌های فراری نشاء طعم ایرانی در گلستان +تصاویر ارسال نظر

قیمت مسکن صرافی ارز دیجیتال والکس نقشه مترو تهران تقویم ۱۴۰۰ آخرین خبر ها مستاجران ساختمان های نواب چقدر اجاره می دهند؟ پروژه نورد استریم متوقف شد مدل جدید نرخ گذاری اینترنت داخلی چگونه است؟ درمان اختلالت کم خونی با این روش! حواشی بورسی شدن استقلال و پرسپولیس کماکان ادامه دارد تاثیر مصرف نان‌ های سبوس‌ دار در کاهش وزن هزینه ۴ شب اقامت در مسکو چند؟ + جدول گردهمایی روسای برتر شعب بانک ایران زمین قیمت دلار ۴ اسفند ماه ۱۴۰۰ تسریع در خواب با تمرین تنفسی واکنش سخنگوی کمیسیون صیانت به نامه معاونت قوانین مجلس وجود بیش از ۵ میلیون و ۹۰۰ هزار بیمار کرونایی در جهان رفع نگرانی ها از این عارضه واکسن آسترازنکا سامانه جدید بورس کالا از هفته آینده شروع به کار می کند قیمت پوشک از ۲۰۰ هزار تومان گذشت + جدول قیمت نفت کاهش یافت امیرعبداللهیان: به توافق نزدیک شده ایم مجلس مجوز انتشار اوراق را صادر کرد ایرانول اولین سمینار آموزشی آشنایی مصرف انواع روانکارهای صنایع را برگزار می کند قابلیت جدید اینستاگرام چیست؟ خبر خوش؛ تکلیف جاماندگان سهام عدالت روشن شد سنگین ترین صف های خرید و فروش در بورس / بازگشت وسالت به صدر خرید سهامداران وضعیت نامناسب اشتغال ۱۴ میلیون ایرانی بازنشستگان منتظر افزایش عیدی باشند؟ سبزپوشی بازار رمزارزها پس از ریزش های چشمگیر تفاهمنامه جدید همکاری بانک تجارت و هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس کارنامه ‌‌تامین مالی بورس انرژی امیرعبداللهیان به وین نمی رود، باقری به تهران باز می گردد پیچیدگی‌‌ های سرمایه‌‌ گذاری غیرمستقیم نفت خام ایران چه قیمتی خورد؟ چه کسانی مبتلا به کووید پنهان کار می شوند؟ رشد حدود دو هزار واحدی شاخص کل بورس در ۳۰دقیقه آغازین معاملات اعتراض بورسی‌‌ ها و غیربورسی‌‌ ها به تصویب طرح صیانت پاسکاری دولت و مجلس آرایش نفتی در بورس تهران قیمت خودروهای اس دبلیو ام + جدول قیمت کامل (۴ اسفند ۱۴۰۰) ترافیک سنگین در خیابان های تهران همکاری ایرانسل و شهرداری بندرعباس برای توسعه زیرساخت های شهر هوشمند رشد عجیب جمعیت بی خانمان ها رشته‌ های پزشکی که بیشترین قصور را دارد کدامند؟ بازار مسکن از رکود خارج شد؟ وزیر خارجه عمان به تهران آمد با لحظه‌ ای مواجهیم که آرزو می‌ کردم فرا نرسد بلینکن هم دیدار خود با وزیر خارجه روسیه را لغو کرد کاخ سفید دیدار بایدن و پوتین را تکذیب کرد خطر ابتلا به دیابت با قرار گرفتن زیاد در نور مصنوعی بانک های روسیه هدف اصلی خزانه داری آمریکا چه عواملی موجب تردید مردم برای تزریق واکسن شد؟ نیروهای ذخیره ارتش اوکراین فراخوانده شدند الگوی جدید بانک صادرات ایران برای جهش تامین مالی پتروشیمی ها در ۱۴۰۱ بازارچه آنلاین گوشی موبایل گوشی ال جی گوشی اپل، آیفون گوشی آنر DokwxNAm2RGmAAYq(1)-svg حوزه های پوشش خبری صفحه نخست  اقتصاد کلان  مسکن  طلا و ارز  خودرو  بورس  بیمه  بازرگانی  انرژی  صنعت  شهر  فناوری شبکه های اجتماعی  درباره ما  تماس با ما آرشیو  تبلیغات اخبار بیمه

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ و متعلق به

پایگاه خبری اقتصادآنلاین

میباشد و استفاده از آن با ذکر منبع بلامانع است.

طراحی سایت خبری و خبرگزاری آسام

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بزرگراه تغییر کاربری زمین غلامحسین کرباسچی کشاورزی قیمت اجاره بها اجاره بها در تهران قیمت مسکن محله نواب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۳۶۷۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶ برنامه برای کنترل بازار اجاره

قانون‌گذار با پیگیری طرح اجاره‌بهای املاک مسکونی اهدافی همچون ساماندهی مشاوران املاک، اشتراک‌گذاری اطلاعات زمین و املاک، کشف قیمت عادلانه اجاره املاک، تسهیلات ودیعه مسکن و افزایش عرضه مسکن استیجاری را در دستور کار دارد که کارشناسان معتقدند می‌تواند اثر کاهشی بر بازار اجاره داشته باشد.

به گزارش ایسنا، طرح کنترل و ساماندهی اجاره بهای املاک مسکونی که در شش فصل و ۱۵ ماده تنظیم شده پس از رفت و برگشت‌هایی که بین مجلس و شورای نگهبان صورت گرفت هم‌اکنون مراحل نهایی خود را سپری می‌کند. به تازگی نمایندگان مجلس جهت تامین نظر شورای نگهبان ایرادات مواد ۸، ۱۱، بند «و» و تبصره ۲ ماده ۱۳ را رفع و این طرح را تصویب کردند. نمایندگان مجلس و برخی کارشناسان بر این باورند که این برنامه با طرح مکمل «مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی» می‌تواند به بهبود نسبی وضعیت بازار مسکن و اجاره منجر شود.

با توجه به نوسانات بازار اجاره و محدود بودن توان مستاجران، از ۲۸ اردیبهشت سال ۱۴۰۱ نمایندگان مجلس با هدف ساماندهی وضعیت بازار اجاره طرح دوفوریتی کنترل و ساماندهی اجاره بهای املاک مسکونی را در دستور کار قرار دادند.

به دلیل اثرپذیری بازار اجاره از متغیر‌هایی همچون قیمت مسکن، تعداد واحد‌های موجود در بازار اجاره، نرخ تورم عمومی، بازار‌های موازی، نرخ سود بانکی، میزان نقدینگی در گردش و ظرفیت طرف تقاضا، نمایندگان طرحی را به صورت جامع در دستور کار قرار دادند تا به نوعی اثر شوک‌های درونی و بیرونی را بر بازار اجاره کاهش دهند.

از جمله مهم‌ترین مفاد طرح اجاره بهای املاک مسکونی می‌توان به ساماندهی مشاوران املاک، اشتراک‌گذاری اطلاعات زمین و املاک و اطلاعات هویتی، کشف قیمت عادلانه اجاره املاک، تسهیلات ودیعه مسکن و افزایش عرضه مسکن استیجاری اشاره کرد. برخی از این برنامه‌ها همچون پرداخت تسهیلات ودیعه مسکن که هم‌اکنون به سقف ۲۰۰ میلیون تومان رسیده یا دریافت کد رهگیری رایگان در سامانه «خودنویس» هم‌اکنون در حال اجرا است.

بازار اجاره در سال‌های اخیر نوساناتی را سپری کرده است. پایان سال گذشته نرخ رشد اجاره بها در تهران ۴۴.۵ درصد و در کل کشور ۵۱.۶ درصد اعلام شد. این میزان افزایش در شرایطی رقم خورد که قیمت مسکن در تهران ۲۴.۸ درصد افزایش یافته بود. با این اوصاف نرخ افزایش اجاره بها حدود دو برابر رشد قیمت مسکن و ۷ تا ۸ درصد بیش از نرخ تورم عمومی بوده است. این در حالی است که مطابق دستورالعمل دولت در چهار سال گذشته مالکان نمی‌بایست در تهران بیش از ۲۵ درصد و در دیگر شهر‌ها بیش از ۲۰ درصد اجاره بها را افزایش دهند.

بررسی ادواری بازار مسکن نشان می‌دهد در زمان توقف یا کاهش نرخ‌ها در بخش فروش، بازار اجاره با فاصله‌ی زمانی خوود را با قیمت مسکن همتراز می‌کند.

برخی کارشناسان معتقدند وزن اثرات بیرونی بر بازار اجاره به قدری است که قوانینی همچون اجاره بهای املاک مسکونی تاثیر چندانی در جلوگیری از تلاطمات این بازار نخواهد داشت. در سوی مقابل عده‌ای معتقدند مواردی همچون مداخله دولت برای تعیین سقف متعادل افزایش اجاره بها، ایجاد مشوق برای ثبت قرارداد در سامانه املاک و اسکان و محرومیت از خدمات دولتی در صورت استنکاف از این موضوع می‌تواند در کنترل بازار اجاره موثر باشد.

یکی دیگر از ویژگی‌های این طرح، تعیین عوارض برای خانه‌های خالی و زمین‌های رها شده است. با اجرای این برنامه‌ها می‌توان به افزایش عرضه و کنترل قیمت‌ها در بازار اجاره امیدوار بود.

دیگر خبرها

  • حال مستأجران بهتر می شود؟!
  • جاماندگی بورس از بازار‌ها
  • مصیبت جدید مستاجران!
  • مصیبت جدید مستاجران
  • مصیبت جدید مستاجران؛ قیمت نجومی کارتن موز!
  • ۶ برنامه برای کنترل بازار اجاره
  • دست باز مستاجران در عقد قرارداد اجاره / با سامانه خودنویس، دیگر نیازی به مراجعه به مشاورین امکان نیست
  • رد پای رشد قیمت اجاره خانه در پرند/ انتظارات تورمی قیمت مسکن در شهرهای حاشیه تهران را افزایش داد
  • چرا هیچ دستگاه نظارتی به داد مستاجران نمی‌رسد | اختیار آینده زندگی ما دست صاحبخانه هاست! | مستاجران به ناچار اجازه می‌دهند بر سرشان کلاه برود
  • شب عید املاکی‌ها، روز سیاه مستاجرها